NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

Stress Counseling

Spanning. Daar is niks mis mee. Tenzij je niet meer kunt ontspannen. Dan heb je een probleem. Dan rust je niet uit en laad je niet op. Stress sluipt er ongemerkt in, tot het merkbaar wordt: je slaapt slecht, piekert, bent snel geïrriteerd en extra vatbaar voor ziekte. Wat dan?

Balans

Wat ons betreft kom je uit de stress door naar de bron te gaan. En de balans te hervinden tussen het fysieke, mentale en emotionele in je volledige mens zijn. In ons centrum ga je met stressklachten een emancipatie proces aan, waar je sterker en flexibeler uitkomt. Leren doen wat je wilt, laten wat je niet wilt, luisteren naar je lijf, afscheid nemen van beperkende overtuigingen en kiezen in plaats van moeten.

Op het werk

Stress kan je als persoon in de greep houden, maar ook je bedrijf of organisatie: meer dan 70% van het arbeidsverzuim heeft te maken met stress en is niet medisch aantoonbaar. Effectief leren omgaan met de dingen die op ons afkomen, bespaart mens en maatschappij een hoop stress, ziekte(verzuim) en geld. Het NCGC treedt hierin daadkrachtig op, zowel preventief als curatief. Zowel caring als confronting.

Weer balans vinden?

Klik op contact voor meer informatie over stress counseling, zowel privé als zakelijk. Of bel 
Jan Carel van Dorp:
06 - 53 11 78 13