NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

Wat wij doen

Trainen

Wij trainen en geven workshops op basis van Geweldloze Communicatie (GC), ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Kijk op onze agenda voor een overzicht van ons actuele trainingsaanbod. Overigens geven we ook steeds meer in-company trainingen, zoals bij het CJIB, ProRail en CSMART. 

Coachen

We coachen regelmatig mensen en partners die inzicht en vaardigheid willen om steviger bij zichzelf te blijven en van daaruit contact te maken met de ander. Om wat bij de ander hoort lekker bij die ander te laten en verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gedachten, gevoelens en behoeften. Om te ontklonteren en de regie van het leven weer in eigen hand te nemen.

Bieden oplossingen

We oefenen gesprekken, bevorderen persoonlijke effectiviteit en het intieme contact met jezelf (rouwen & vieren). Afhankelijk van de situatie werken we met: Geweldloze Communicatie, Stress Counselling, Focussen (in gesprek met ons lijf), EFT (Emotional Freedom Technology) of Oplossingsgericht Coachen, omdat oplossingen creëren ons inziens zinvoller is dan problemen analyseren.

Teveel hooi op je vork; en wil je

Weer stevig staan?

Neem contact met ons op voor coaching opties.