NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

Coaching

Regelmatig oefenen mensen en partners bij ons gesprekken. Lastige gesprekken. Waar veel van afhangt. Het contact met je kind bijvoorbeeld, in een loyaliteits-conflict na de scheiding. De sfeer in huis met je partner.....Of dat gesprek met je leidinggevende, die steeds ja zegt maar nee doet...

Rollenspel

Doorgaans oefenen we zo'n gesprek in 2 uur tot in detail. Eerst nemen we de basis van GC door. Dan vliegt de tijd in rollenspellen. We oefenen wisselend je eigen rol en die van de 'tegenpartij', zodat je hoort hoe het overkomt, suggesties krijgt en die direct toepast. Je gaat 'pas' weg, als we het definitieve gesprek 3x hebben herhaald èn het op papier staat.

Zekerder

Wij zijn geen therapeuten. Wij werken in de Tegenwoordige tijd, ook met wat zich aandient uit het verleden. Rouwen kun je zelf. Wij geven inzicht en empathie. En vooral vaardigheden. Zodat je steeds adequater kunt spreken en handelen, zekerder wordt. Zodat je weer gaat leven vanuit je kracht, vreugde en talent. En gerust blijft, ook in onzekerheid.

Verschil maken

Onze coaching bestaat uit meer dan oefen gesprekken. Wij bedienen ons ook van het praktische Solution Focussed coaching, de helderheid van het GROW model, de luistervaardigheid van het Focussen en effectiviteit van Geweldloze Communicatie. Je komt naar onze coaching vanuit een diep verlangen om een verschil te maken en het besef dat jij dat kunt.

Klik op Contact om informatie over coachingstrajecten
aan Jan Carel van Dorp te vragen. Of bel of WhatsApp:
06-53 11 78 13