NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

Schrijven

Als een pakkende tekst gewenst is, maar schrijven niet je vak, dan biedt ons centrum soelaas. Webteksten, artikelen, verslagen, interviews, blogs, ghostwriting, nieuwsbrieven, longcopy en shortcopy; we hebben meer dan 10 jaar ervaring in schrijven voor specifieke doelgroepen.

Way of life

De juiste klankkleur, je doelgroep effectief aanspreken, ingewikkelde materie eenvoudig beschrijven. Het is een vak apart, schrijven. Een passie, een 'flow', een vakdeformatie, a way of life....in ieder geval voor Susana: ze schreef op haar 12de al een brief aan zichzelf als ze 30 zou zijn.

Schrijfcursus

In ons centrum kun je terecht voor ondersteuning of advies op schrijf-
gebied: van journalistiek tot zakelijk, van wervend tot effectief, van poëtisch tot puntig. Ook (eind)redactie is bij ons in goede handen, evenals het ontwapenen van teksten wanneer de situatie kritiek wordt. Bij Susana kun je tevens aankloppen voor schrijfcoaching, het volgen van een cursus Schrijven over je leven of het co-creëren van een levensbrief.

Levensbrief

Wanneer het einde in zicht is, groeit de wens om iets van jezelf achter te laten voor nabestaanden. Ook als je rouwt om verlies van je gezondheid, kan het schrijven van een levensbrief helpen om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. Susana ondersteunt je hierin van harte.