NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

09 augustus 2021

Vijf dagen helemaal voor jezelf

Gun jezelf de ruimte om de taal van het leven te leren, vijf dagen op een prachtige plek in Bilthoven. We gaan leren en lachen, oefenen en spelen. Je kunt van deze midweek helemaal ‘me-time’ maken door te kamperen in Bilthoven of te slapen in een Hemelhuisje in Groenekan, een nabije Bed & Breakfast te boeken of niet. Wat je ook kiest: na deze 5 dagen is je leven niet meer hetzelfde.

Verbeter je communicatie en zo de kwaliteit van je leven

In deze vijf dagen leer je helder zeggen waar het jou om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je gaat je aandacht richten op wat je waarneemt, voelt, verlangt en verzoekt. Je leert echt luisteren, i.p.v. wachten tot je kunt reageren en communiceren zonder ruis. Je gaat de parel achter het verwijt horen en de ‘ja achter de nee’. Ook leer je krachtige verzoeken doen, i.p.v. eisen of vage wensen.

Creatie

Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, ook omdat je veel oefent met situaties uit je leven. Situaties waarin je leert om op te komen voor jezelf, met respect voor de ander. En waarin je leert luisteren zonder te hoeven fixen, oplossen of pleasen. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

Language of Life

We gaan ‘a language of life’ leren: Geweldloze Communicatie, een gedachtegoed dat over de hele wereld verspreid is en dat al ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij: onderhandelingen, op de werkvloer, op scholen en in de thuissituatie. Duizenden cursisten zijn je voorgegaan en hun leven is blijvend ten goede veranderd. Doe mee en neem het heft in eigen hand.

Ik schrijf me in voor Zomer 5-daagse Geweldloze Communicatie op 09-08-2021 - Bilthoven

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 09 augustus 2021 9 t/m 13 augustus
  • Tijd: 9.30 - 17.00 uur
  • Trainer: Susana Rusch en/of Jan Carel van Dorp
  • Locatie: Het Tuinhuis, Bilthoven
  • Kosten: € 450,– Particulier € 630,– ZZP-tarief (BTW vrij) € 990,– Bedrijfstarief (BTW vrij)