NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

10 juli 2013

Relatieveerkracht 1
Weekeinde GC voor relaties - 10 en 11 augustus 2013


Wil je meer veerkracht in je relatie? Wat je hoort niet zo persoonlijk nemen? Souplesse en humor, in plaats van op eieren lopen? Dat kan! Dit weekeinde biedt relaties instrumenten voor meer lol, verbinding en authenticiteit.

Relativeren

In dit weekeinde leer je helder zeggen wat er in je omgaat, zonder je verantwoordelijk te voelen voor het geluk van je partner. Andersom leer je oprecht luisteren naar je maatje, zonder aan te nemen dat jij de enige oplossing bent.... Door te gaan staan voor jezelf, zie je de ander ook duidelijker staan.

Wat neem je mee?

Na dit weekeinde ben je beter in staat contact te maken met de essentie in jezelf en je partner. De brug te slaan tussen jou en mij. Je gaat 'ontklonterd' naar huis met meer duidelijkheid en verbaal gereedschap....maar bovenal meer vaardigheid om werkelijk verbonden te zijn met jezelf en je partner.

Dit weekeinde is in Amsterdam of in De Bilt

Ik schrijf me in voor R E L A T I E - V E E R K R A C H T 1 weekeinde op 10-07-2013 - De Bilt of ...

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 10 juli 2013 + zondag 11 augustus
  • Trainer: Jan Carel van Dorp en Susana Rusch
  • Locatie: De Bilt of ...
  • Kosten: Particulier: €230 incl. BTW | ZZP: €330 excl. BTW | Bedrijf: €570 excl. BTW (exclusief overnachting)
  • meer informatie / inschrijven