NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

18 februari 2016

Lezing Geweldloze Communicatie (18 februari 2016 - Oosterbeek)

Geweldloze Communicatie helpt je stevig in het leven te staan, helder te zeggen wat je wilt èn duidelijk te horen waar het de ander om gaat. Geweldloze Communicatie geeft je de vaardigheid om in verbinding te blijven, zelfs als het lastig wordt en om authentiek voor jezelf op te komen, met respect voor de ander. De 4 elementen van Geweldloze Communicatie: Waarneming, Gevoel, Behoefte en Verzoek – bieden je het gereedschap om voorbij oordelen en monologen, te zeggen wat er bij je leeft (gevoel en behoefte) en om achter oordelen en pijnlijke woorden te horen dat er iets belangrijks bij de ander leeft. Wat helpt is het besef dat wij mensen ‘behoeftedieren’ zijn en dat ‘verbinding vóór inhoud’ gaat.

Wees nieuwsgierig, luister empathisch, focus op Gevoel en Behoefte, op wat er nu leeft in jou & mij, voorbij oordelen. Spreek duidelijk, vanuit verbinding met je kern. Creëer mee aan een wereld waarin we vrijuit willen bijdragen aan het leven; niet uit angst voor straf of hoop op beloning. Hoe meer contact we hebben met onze levensenergie, hoe meer verbinding en keuzevrijheid we ervaren. Geweldloze Communicatie is: ‘a Language of Life’. Op donderdag 18 februari om 19.30 uur komt Jan Carel van Dorp praten over Geweldloze Communicatie in navolging van het bekende boek: Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.

Lezer, Jan Carel van Dorp – CNVC certified NVC / GC trainer

Datum, 18 februari 2016

Tijd, 19.30 uur – 22:00 uur

Entree, 15.00 euro

Adres, Filmhuis Oosterbeek,
Weverstraat 85, Oosterbeek

zie ook: http://www.innercirkel.nu/lezingen/lezing-geweldloze-communicatie/

Ik schrijf me in voor Lezingenavond GC in Oosterbeek op 18-02-2016 - 6862 DL Oosterbeek

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 18 februari 2016
  • Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur
  • Trainer: Jan Carel van Dorp
  • Locatie: Filmhuis Oosterbeek, Weverstraat 85, 6862 DL Oosterbeek
  • Kosten: € 15,00