NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

25 september 2017

10x Basis Cursus GC (ma-avond) – Volksuniversiteit Utrecht

ontwapenend, verhelderend  &  doeltreffend

    

​Verbeter in dik 3 maanden je communicatiekracht en zo de kwaliteit van je leven. Leer echt luisteren naar jezelf en je gesprekspartner. Oefen om op te komen voor jezelf met respect voor de ander.

​Communicatielab

In dit communicatie lab leer je (10x op maandag-avond) verwoorden waar het je om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je gaat 'de ja achter de nee' horen, 'de 4 manieren van reageren' op een ‘verwijt’ oefenen en concrete verzoeken leren doen en nog veel meer.

Creatie

Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, ook omdat je veel oefent met situaties uit je leven. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

Life

We gaan 'a language of life' leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat al ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op de werkvloer, op school en in de thuissituatie.

Boek

Het bijbehorende boek: 'Geweldloze Communicatie – ontwapenend, doeltreffend en verbindend' (versie 2011 of later) is mede vertaald door de Susana Rusch. Wil je dit boek bestellen? Geef het dan aan in de tekst als je je opgeeft voor deze cursus, inclusief je adresgegevens en volledige naam. Dan wordt het boek z.s.m. naar je toegestuurd. 

Ik schrijf me in voor Basiscursus 10x GC (ma–avond) – Volksuniversiteit UTRECHT op 25-09-2017 - Utrecht

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 25 september 2017 2 + 9 + 23 + 30 oktober 6 + 13 + 20 + 27 november 4 december
  • Tijd: 19.00 - 22.00 uur
  • Trainer: Susana Rusch
  • Locatie: Volksuniversiteit, Nieuwe Gracht, Utrecht
  • Kosten: 385,--.