NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

22 augustus 2014

August 22 – 29 2014 | 400 euros | Greece

De kracht van empathie

MEER JEZELF WORDEN  in ongerept Pilion, Griekenland (vliegen naar Volos) 

  • Leer en verdiep je empathische luistervaardigheden in een ongerept Pilion;
  • Volg 3 uur training per dag en geniet daarna van zee, zon en samenzijn;
  • Betaal slechts 400 euro voor: een week verblijf, maaltijden en training!
  • Regel en betaal zelf je (retour) reis naar Volos in Griekenland;
  • Beleef de gemeenschap die we met elkaar vormen en draag eraan bij;
  • Draag je steentje bij door enkele keren mee te helpen (koken, afwassen).

Empathie

Deze week onderzoeken we in 5x 3 uur hoe we empathie kunnen belichamen, doen en zijn. We oefenen in andermans referrentiekader te stappen, zonder ons verantwoordelijk te voelen voor haar gevoel en zonder ons eigen verhaal in te brengen. We onderzoeken welke woorden we kunnen gebruiken om te demonstreren dat we horen wat er leeft. Verder gebruiken tekenen, beweging en lichaamswerk om de essentie van empathie te onderzoeken, voelen en ervaren, om uit te vinden wat ons tegenhoudt -om empathie te geven- en uit te dokteren wanneer we beter geen empathie kunnen geven. We werken met zelf empathie, stillen empathie en empathisch luisteren naar anderen.

Als een vriend

Empathie is als een vriend die met je meeloopt, terwijl jij de route bepaald. Anders dan sympathie, heeft empathie geen geheime agenda, het wil niet fixen, troosten of oplossingen vinden. Empathie heeft de macht om de tijdloosheid van hier en nu te onthullen, omdat het een directe verbinding legt met de essentie achter de 'storyline'. Als helende energie, overstijgt empathie de dualiteit van 'goed' en 'fout' en het helpt de spreker om contact te maken met waar ze echt om geeft, voorbij oordelen of verwachtingen. Het is net alsof je meer JIJ wordt, wanneer iemand jou vanuit zijn hele wezen hoort.

De combinatie van verbale (Geweldloze Communicatie) en nonverbale benaderingen, zal jouw empathishe (lichaams) bewustzijn en vaardigheden deze week sowieso een stevige impuls geven. Daarom ben je welkom met en zonder eerdere GC ervaring.

Interesse?

Fijn om te weten als je interesse hebt. Zou je de velden hieronder willen invullen, zodat ik weet of je interesse hebt of meedoet? Je geeft je definitief op, en kunt veel meer nalezen over de locatie en overnachtingsopties, via deze website:  GC en de Kracht van Empathie Griekenland

Ik schrijf me in voor Zomertraining GRIEKENLAND op 22-08-2014 - Pilion (Volos)

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 22 augustus 2014 t/m 29 augustus 2014
  • Trainer: Susana Rusch Garcia
  • Locatie: Pilion (Volos)
  • Kosten: 400,-- (betaal zelf je reis naar Griekenland)