NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

06 november 2014

GC voor Managers en Leidinggevenden

4 Bijeenkomsten van 16.30 - 21.30 uur

Waarom deze training?

Om als manager of leidinggevende een stap verder te komen. De essentie achter verhalen te leren verwoorden. Om de impact te ondervinden van empathisch luisteren tegenover adviseren. Om te beseffen dat behoeftes onze levensenergie zijn en dat er talloze strategieën zijn om die te vervullen. Om vaardig en in volle besef groei, kracht en vrijheid door te geven aan elk individu. Om af- en aan-spraken helder te formuleren. Kortom om jezelf eerlijk te uiten, met respect voor de ander. En om de ander ruimte te geven en resultaten te bereiken.

Wat komt aan bod?

De 4 elementen van Geweldloze Communicatie. Daarnaast: meningen, oordelen, waarnemingen, verzoeken en eisen. Overdracht en tegenover-
dracht. Situaties uit je werkervaring als manager of leidinggevende: eigen patronen herkennen en van re-ageren naar regeren. Met de stopwatch behoeftes achter meningen en oordelen gissen. Vaardigheid & reflectie alom.

Ik schrijf me in voor 4x GC voor Managers en Leidinggevenden op 06-11-2014 - Amsterdam

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 06 november 2014 + 13 + 20 + 27 november 2014
  • Tijd: 16.30 - 21.30 uur
  • Trainer: Jan Carel van Dorp
  • Locatie: Mensinge 63, 1083 HE, Amsterdam
  • Kosten: Bedrijf: € 925 BTW vrij | ZZP-er: € 525 BTW vrij