NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

15 september 2017

VOLUIT LEVEN - Jaargroep Geweldloze Communicatie

INTENSIEVE 12-DAGEN GC OPLEIDING  |  START 15 SEPTEMBER 2017 tot 14 APRIL 2018

Locatie:
Centrum de Laurier
Alphen (Gld)

 


Blok 1: vr 15 + za 16 sept 2017
Blok 2: vr 27 + za 28 okt 2017
Blok 3: do 7 + vr 8 + za 9 dec 2017
Blok 4: vr 19 + za 20 jan 2018
Blok 5: vr 2 + za 3 mrt 2018
Terugkomdag: za 14 apr 2018

Waarom deze jaartraining?

♦ om je innerlijke leiderschap te aanvaarden, versterken en neer te zetten;
♦ om GC te belichamen, te leven en te integreren in je leven en je werk
♦ om jouw unieke toegevoegde waarde vorm te geven in wat je doet;
♦ om jezelf ten diepste te leren kennen, omarmen en bekrachtigen.


PROGRAMMA

Blok 1:   Het fundament
15 en 16 sept. 2017: We maken 2 dagen kennis met elkaar, onze verlangens en intenties en hoe je die waar wilt maken. Om samen te kunnen leren en effectief te communiceren, creëren we deze dagen een gezamenlijk fundament, met de 4 elementen van Geweldloze Communicatie: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Zo leer je contact te maken en uiten wat er bij je leeft.

Blok 2:   Voorbij de valkuil
27 en 28 oktober 2017: Gedurende dit blok leren we diep ingeprente oordeel taalpatronen onderscheiden van en vertalen naar GC. We werken met overtuigingen en gedachtepatronen en onderzoeken hun invloed op je leven. Je overtuigingen hebben een levenslijn naar je hart: daarom leer je ernaar te luisteren, zodat je jouw GC vaardigheden stabiel kunt uitbouwen.

Blok 3:   Innerlijke kracht
7 t/m 9 dec. 2017: Midden in onze dieptetraining gaan we naar de kern. Je maakt 3 dagen (en op 8 december in de avond), contact met jouw essentie, schoonheid en kwaliteiten. Want wanneer er geen energie meer in verdediging gaat zitten, komt alle energie vrij voor wat je werkelijk wilt. Voorbij je overtuigingen en oordelende gedachten kom je bij je innerlijke kracht.

Blok 4:   Creëren wat ik wil
19 en 20 januari 2018: Nu je weet waar jouw kracht ligt, begin je te creëren wat je wilt. Je ontdekt de sturende, creatieve impuls, die leven vanuit intentie geeft. En tegelijk de kracht van je inlevingsvermogen, je luistervaardigheid en je vermogen om je eerlijke te uiten, zonder ruis. Je gaat dit nieuwe bewustzijn (van overvloed) vormgeven en met praktische oefeningen verankeren.

Blok 5:   Voluit leven
2 en 3 maart 2018: Met verdiept besef van jouw intentie en vaardigheden, ben je in contact met wat je in de wereld zet. Je kunt opkomen voor jezelf, helder verwoorden wat voor jou belangrijk is en hoe jij in contact wilt zijn met de ander. Je kunt je grenzen bewaken, aanvaardt verantwoordelijkheid voor je eigen welbevinden en draagt bij aan dat van anderen, met Geweldloze Communicatie.

Terugkomdag
14 april 2018: We oogsten wat de training heeft gebracht. Je herhaalt en verdiept wat je gedaan hebt. En je vraagt en krijgt steun in wat je verder nog nodig hebt en hoe je dit wilt vormgeven.


Praktisch

Aantal deelnemers:  Minimaal 8, maximaal 14.
Trainers: Afhankelijk van het aantal deelnemers, verzorgen wij, Jan Carel van Dorp en Susana Rusch, de trainingsblokken samen of alleen. Intentie is om het eerste blok samen aan te bieden. De volgende blokken worden in principe door een van ons aangeboden. Beiden zijn we CNVC gecertificeerd. Neem gerust contact op bij vragen. 
Bagage: Je hebt 1 of meerdere dagen GC gevolgd bij een gecertificeerde trainer. Is dit anders en je belangstelling groot? Neem dan contact op. Er is een kennismakingsgesprek. Ook vragen we je om je motivatie voor deze jaartraining op papier te zetten.
Locatie:  Centrum de Laurier - Moordhuizen 11 in Alphen (Gld)  |  www.centrumdelaurier.nl  | 16 km ten oosten van Zaltbommel op de dijk langs de Maas.
Informatie: Alle blokken en de terugkomdag zijn incl. koffie, thee zelfgebakken lekkers en lunch. Diner & overnachtingen zijn niet inbegrepen bij 2-Daagsen. Blok 3 (3-Daagse van donderdag t/m zaterdag) is (naast 3x lunch) inclusief (op vrijdag): 1x diner, avondprogramma en overnachting en 1x ontbijt op zaterdag in Centrum de Laurier. Alle blokken zijn van 09.30 - 17.00 uur.
Studiebelasting: 90 contacturen  |  30 uur zelfstudie, inclusief buddy-contact.
Certificaat: Je ontvangt een certificaat van deelname aan 12 dagen GC training, dat meetelt als je Internationaal trainer Nonviolent Communication wilt worden, volgens CNVC criteria (www.cnvc.org).
Investering: Kies je investering als particulier op basis van kunnen en gunnen in een glijdende schaal van € 1.750,-- tot € 2.250,--. Als je meer kunt bijdragen, maak je het ons makkelijker om mensen met minder financiële armslag te laten deelnemen. ZZP-tarief € 2.350,--. Bedrijfstarief: € 4.750,--. 
​De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Interesse?

Vul onderstaande velden in, ook als je alleen interesse hebt. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Je inschrijving is definitief als je en het inschrijfformulier hebt ingevuld en teruggestuurd (dit krijg je na aanmelding) en € 250,-- hebt aanbetaald. De bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

 

Ik schrijf me in voor JAARGROEP GC - Voluit Leven - totaal 12 dagen op 15-09-2017 - Alphen (Gld)

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 15 september 2017 + 16 sept / 27 + 28 okt / 7, 8 + 9 dec / 19 + 20 jan '18 / 2 + 3 mrt + 14 april '18
  • Tijd: 09.30 - 17.00 uur
  • Trainer: Jan Carel van Dorp en/of Susana Rusch
  • Locatie: Centrum De Laurier (Gld), Moordhuizen 11, 6626 KH, Alphen (Gld)
  • Kosten: €1.750,-- tot €2.250,-- | ZZP tarief : €2.350,-- | Bedrijf: €4.750,--