NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

10 januari 2022

Basiscursus Geweldloze Communicatie (30 uur) in Bilthoven
 

Verbeter je communicatie en zo de kwaliteit van je leven

In deze cursus leer je helder zeggen waar het jou om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je gaat je aandacht richten op wat je waarneemt, voelt, verlangt en verzoekt. Je leert communiceren zonder ruis en echt luisteren, i.p.v. wachten tot je kunt reageren. Je gaat de parel achter het verwijt horen en de ‘ja achter de nee’. Ook leer je krachtige verzoeken doen, i.p.v. eisen of wensen.


Creatie

Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, je oefent steeds met situaties uit je leven. Zo leer je op te komen voor jezelf, met respect voor de ander. En luisteren zonder te hoeven fixen, oplossen of pleasen. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.


Language of Life

We gaan een ‘language of life’ leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat al ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op de werkvloer, op scholen en in de thuissituatie. Honderden cursisten zijn je voorgegaan en hun leven is blijvend ten goede veranderd. Doe mee en neem het heft in eigen hand.

 

Interesse?

Klik op Unfolding Images voor alle informatie en om je op te geven.

 

Ik schrijf me in voor 10x BASIS cursus GC ma-avond (ma) op 10-01-2022 - Bilthoven

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 10 januari 2022 17 + 24 + 31 jan. | 7 + 14 feb. | 7 + 14 + 21 + 28 maart
  • Tijd: Start 19.00 | Einde: 22.00 uur
  • Trainer: Susana Rusch of Jan Carel van Dorp
  • Locatie: Prins Hendriklaan, 73, Bilthoven
  • Kosten: € 450,– Particulier € 630,– ZZP-tarief (BTW vrij) € 990,– Bedrijfstarief (BTW vrij)
  • meer informatie / inschrijven