NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

11 mei 2014

Scroll naar beneden...schrijf je in...voertaal Engels

5-Daagse retraite: GC belichamen

Terug naar onze lichaamswijsheid met David Weinstock 

  • spreek vanuit je kern, krachtig en compassievol
  • ontdek wat je communiceert voorbij woorden
  • verdiep je empathische luistervermogen
  • vergroot jouw unieke zeggingskracht
  • verleg je grenzen, verdiep je relaties
  • transformeer je gewoontepatronen

Gun jezelf 

de ruimte om Geweldloze Communicatie te ervaren, proeven en voelen via elke vezel van je lijf. Ervaar hoe het is om in een internationaal gezelschap GC te belichamen en van daaruit te verwoorden. Omhul jezelf met de kracht van compassie, gefundeerd op de gemeenschap die we samen creëren. Geniet van groen, rust, leren en lachen, samen met trainer David Weinstock en 30 anderen. Laat je inspireren door de 5 elementen met krachtige aarde, water, vuur, wind en ruimte oefeningen. Dompel jezelf 5 dagen onder in een bad van Geweldloze Communicatie gecombineerd met ‘Somatic Consensus’.

David Weinstock

“To live our lives fully, it is essential to understand & articulate what we deeply care about. Somatic Consensus engages our physical, emotional, linguistic, intellectual & intuitive resources and helps them work together. This way we can build our capacity to manage mood & emotion, take skilful, decisive action & relate compassionately.”  David internationaal gecertificeerd trainer Nonviolent Communication en heeft met 30 jaar ervaring als Aikido instructeur ‘Somatic Consensus’ in de wereld gezet. David leidt wereldwijd workshops in organisaties, scholen, gevangenissen en bedrijven. Bekijk zijn film op Liminal Somatics

Een prachtplek

We verblijven als enige groep in: Centrum de Horst, vlakbij Winterswijk. De verbouwde boerderij uit 1530 heeft een huislijke  groepsruimte met houten vloeren en grote open haard. Ook is er een sauna. Onze gastvrouw Anke en gastheer Jan kijken ernaar uit om ons te verwelkomen, voeden en laven.

En contact

Geïnteresseerd? Leuk. Lees meer informatie over de inhoud, betalingsopties en annuleringsvoorwaarden en schrijf je hieronder in als geinteresseerde, dan houden we je op de hoogte. Of schrijf je in als deelnemer en geef aan welke betalingsoptie je kiest. Vragen? Bel gerust Susana: 06 15165652.

Ik schrijf me in voor 5-Daagse internationale retraite: GC belichamen op 11-05-2014 - Winterswijk

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 11 mei 2014 vanaf 16.00 uur t/m de lunch van vrijdag 16 mei
  • Trainer: David Weinstock
  • Locatie: Winterswijk
  • Kosten: €950,-- excl. BTW | Verblijf incl. eten €300,--