NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

15 september 2014

4x Geweldige Communicatie op maandag

Krachtige, intensieve GC training in 4 dagen (9.30 - 16.30 uur) Bilthoven
 

Wat levert dit op?

Na deze 4 dagen kun je heldere en concrete verzoeken doen in kernachtige ik-omdat-ik boodschappen. Je hebt meer contact met je kern en de kracht van je kwetsbare waarheid. Je bent in staat om duidelijk en authentiek te verwoorden wat je wilt en waarom. Je krijgt inzicht en gereedschap mee.

Waarom deze 4-daagse?

Omdat de groep 4 dagen hetzelfde blijft, waardoor je meer de diepte in kan en dus meer kan leren...Omdat je contact gaat maken met wat je echt wilt, van daaruit gaat staan voor jezelf en toch flexibel uitreikt naar de ander. Omdat je deze training kunt doen met en zonder eerdere trainings-ervaring in GC.

Wat komt aan bod?

Een verschuiving: van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van moeten naar kiezen. De intentie van Geweldloze Communicatie, èn de methodiek met de 4 Elementen: Waarneming, Gevoel, Behoefte en Verzoek. Kiezen i.p.v. moeten, boosheid ten volle uiten en empathie naast sympathie.

    
   Er is koffie, thee en soep voor de lunch: neem zelf je eigen brood mee!

 

Ik schrijf me in voor 4-Daagse Geweldige Communicatie (ma) op 15-09-2014 - Bilthoven

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 15 september 2014 Vervolg: 22 & 29 september en 6 oktober
  • Trainer: Susana Rusch Garcia
  • Locatie: Bilthoven
  • Kosten: Particulier: €430 incl. BTW | ZZP: €490 excl. BTW | Bedrijf: €750 excl. BTW