NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

21 november 2015

Dag 2 | Vervolg op 1-Daagse INTRO Geweldige Communicatie

(10.00 – 16.30 uur)  Amsterdam

Je hebt een 1-Daagse workshop Geweldige Communicatie gevolgd bij het NCGC en je wilt een verdiepingsslag maken. Of je hebt in ieder geval hoofdstuk 6 van het boek Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg afgerond in een oefengroep (van 10 of 13x) bij Jan Carel of Susana. Ook dan is deze verdiepingsdag een ideale manier om de stof dieper te doen indalen en te oefenen.

Wat levert dit op?

Waarschijnlijk: opluchting, duidelijkheid en nieuwe mogelijkheden. Empathisch luisteren geeft ruimte. Eerlijk en oordeelloos uiten geeft kracht. 'Verbinding voor inhoud' creëert gemeenschappelijke grond, waarop de inhoud kan staan. Ook wordt wat we zeggen (de inhoud) steeds effectiever, omdat we weten wat we willen, vanuit welke intentie we spreken en hoe dit ons gedrag beïnvloedt.

Waarom deze verdiepingsdag Geweldloze Communicatie?

Omdat je je vaardigheid wilt vergroten om steeds weer contact te maken met jezelf, je (zaken)partner of kind...ook als je dichtklapt. Omdat je dat gesprek wilt voeren op het moment zelf, en niet achteraf.... had ik maar..... Om effectieve afspraken te maken en daar pro-actief op terug te komen, als ze anders lopen dan gepland. Om de dingen die je al weet nu eindelijk toe te passen.

Wat komt aan bod?

Verdieping van inzicht en vaardigheid, de vier manieren van reageren, de 'Law of Space', 'ik omdat ik' en 'jij omdat jij'. Verschillende luisterhoudingen. Sympathie en empathie en hoe je dat doet. Empathisch luisteren en hoe je verbaal kunt laat weten dat je echt bij die ander bent. Want wie werkelijk kan luisteren geeft een groots geschenk aan de beluisterde: er mogen zijn, zoals die is.

   Er is koffie, thee en soep voor de lunch: neem zelf je eigen brood mee!


Ik schrijf me in voor Dag 2 | Vervolg op 1-Daagse INTRO GC (za) op 21-11-2015 - Amsterdam

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 21 november 2015
  • Trainer: Jan Carel van Dorp / Susana Rusch
  • Locatie: Mensinge 63, 1083 HE, Amsterdam
  • Kosten: Particulier: €120 | ZZP: €195 BTW vrij | Bedrijf: €275 BTW vrij
  • meer informatie / inschrijven