NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

16 februari 2019

Doe mee met het Festival GC

Tijdens het jaarlijks terugkerende Festival Geweldloze Communicatie, dit jaar op zaterdag 16 februari 2019 in Centrum Djoj in Rotterdam, bied ik ook in 2019 weer een workshop aan. Je treft mij met vele collega's aan in het gezellige, voormalige schoolgebouw in een levendige wijk van Rotterdam, waar bananencake de specialiteit is. 

Mijn workshop (zaterdagmiddag): Twee ”GC Interviews” – 

Deze workshop verlangt eerlijkheid en optimisme!


1. Plenair: 4 GC vragen 
Je gaat allereerst ervaren hoe verrijkend het is om met vier GC vragen door je -fictieve- partner, zakelijk of intiem, bevraagd te worden; en hoe je met het gereedschap van GC duidelijkheid kunt geven over de impact van het gedrag van die partner. Daarna onderzoek je gezamenlijk strategieën, die wederkerig meer gemak en plezier zouden kunnen opleveren. 
2. Tweetallen + plenair: waardering met GC 
Je wordt met GC vragen geïnterviewd en deelt oprecht een succes dat je viert; vervolgens deelt iedereen het succesverhaal met een groepsgenoot en/of plenair, met als resultaat dat we eenheid in verscheidenheid van behoeften in de groep ontdekken. Hopelijk eindigt dit met vieren! 

Inschrijven?

Ga naar de site van Centrum Djoj Rotterdam waar je het gehele aanbod van het GC Festival 2019 ziet aangekondigd. Link: Festival Geweldloze Communicatie 2019

Ik schrijf me in voor GC Festival – 2 GC 'Interviews' op 16-02-2019 - Rotterdam

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 16 februari 2019
  • Tijd: 14.15 - 16.30 uur
  • Trainer: Centrum Djoj
  • Locatie: Rotterdam
  • Kosten: Kies: € 59, € 75 of € 95 – Voor inschrijven ga naar Link: Festival Geweldloze Communicatie 2019 (zie tekst in middenkolom)