NCGC - Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie

09 september 2024

Wil je een stevig fundament in Geweldloze Communicatie? Deze intensieve basiscursus geeft je die kans. We treffen elkaar 5x elke week. Dan 4 weken niet – waarbij je wel met een buddy oefent. En na 9 november zien we elkaar weer 5x wekelijks. Met Kerst zijn we klaar en kun je jouw nieuwe skills direct toepassen!

Helder leren communiceren
In deze opleiding leer je helder zeggen waar het jou om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je richt je aandacht op wat je waarneemt, voelt, verlangt en verzoekt. Je leert communiceren zonder ruis en echt luisteren, i.p.v. wachten tot je kunt reageren. Je gaat de parel achter het verwijt horen en de ‘ja achter de nee’. Ook leer je krachtige verzoeken doen, i.p.v. eisen of wensen.

Creatie
Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, je oefent steeds met situaties uit je leven. Zo leer je op te komen voor jezelf, met respect voor de ander. En luisteren zonder te hoeven fixen, oplossen of pleasen. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

Language of Life
We gaan ‘a language of life’ leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op het werk, op school en thuis. Duizenden deelnemers zijn je voorgegaan. En met succes. Doe mee, neem het heft in eigen hand, verbeter de kwaliteit van je communicatie en daarmee van je leven en werk.

Ik schrijf me in voor 10x3 uur: Intensieve Basiscursus GC - Maandag avond op 09-09-2024 - Bilthoven

Dit veld graag vullen!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de training waarvoor je je aanmeldt. Deze voorwaarden kun je hier inzien: Algemene Voorwaarden van NCGC

Let op: Als je dit inschrijfformulier verstuurt, word je geacht akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Als u een YAHOO of HOTMAIL email adres heeft, kan er aan mijn kant vertraging ontstaan met het ontvangen van uw bericht. Indien mogelijk, wilt u dan een ander email adres gebruiken? Een SMS of WhatsApp naar 0653117813, met de mededeling dat u iets verstuurd heeft helpt mij ook uw bericht op te halen.

Email adres is verplicht!

Praktische gegevens
  • Datum: 09 september 2024 16 + 23 + 30 sep. + 7 okt. 4 + 11 + 18 + 25 nov. en 2 dec.
  • Tijd: 19.00-22.00 (inloop 30 min eerder)
  • Trainer: Susana Rusch (+ evt Jan Carel van Dorp)
  • Locatie: Prins Hendriklaan 73, Bilthoven
  • Kosten: € 525,– Particulieren (BTW vrij); € 750,– ZZP-tarief (BTW vrij) € 975,– Bedrijfstarief (BTW vrij)